Wroclaw

Wroclaw 2Europese Culturele Hoofdstad 2016

Wroclaw is één van de mooiste Poolse steden, bekend onder andere van zijn uitzonderlijk mooie gotische monumenten.

Wroclaw is de vierde stad van Polen en telt 664.000 inwoners. De stad is gelegen aan de Odra, niet alleen op beide oevers maar ook op twaalf eilanden in de rivier, en telt 130 bruggen. Dankzij haar waterwegen wordt Wroclaw ook wel het ‘Venetië van Polen’ genoemd.

Door de eeuwen heen heeft de Wroclaw – de historische hoofdstad van Silezië – zich op een kruispunt van staten en culturen bevonden, tekenend voor een veelheid aan verschillende invloeden. Die van Bohemen, Oostenrijk en Pruisen zijn het meest waarneembaar. Getuige zijn de fraaie gotische kerken, de herenhuizen in Renaissancestijl en de paleizen uit de Barok.

Wroclaw is een stad om van te houden. Niet voor niets presenteert Wroclaw zich in 2016 met een naam die internationale weerklank heeft: ‘Vrots-love’.

Wordt Wroclaw uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.