Wijnreis

DSC07409Beleven, proeven en genieten……

Wanneer u uw groep- of incentivereis wilt combineren met een kook- of wijncursus dan zijn er vele mogelijkheden in meerdere landen binnen en buiten Europa.

Onze arrangementen bieden aanknopingspunten om thuis te geraken in de geheimen van de keuken van uw gastland en om dieper door te dringen in de cultuur van een land en regio. In de ochtend heeft u tijd voor bezoeken en activiteiten in de omgeving. De cursussen variëren van 1 tot 4 dagdelen, afhankelijk van uw wensen. De ingrediënten koopt u onder begeleiding veelal zelf op de lokale markt. Uw culinaire reis kan worden uitgebreid met passende activiteiten en ontspanning.

Ok zijn wij uw partner voor de organisatie van uw wijnreis. Wij hebben aansprekende connecties in een groot aantal wijnlanden waaronder Argentinië, Chili, Italië, Spanje en Zuid Afrika. Landen die uitermate geschikt zijn voor een combinatie van cultuur en culinair genieten. U brengt een bezoek aan bodega’s en combineert de wijn met passende lokale gerechten. Ook wordt u geïnformeerd over het bereidingsproces en het verkrijgen van smaaknuances.

U Mundu, jouw wereld. Beleven is leven.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.