Wielrennen

wielrennenTopsport in Topsteden. De aankomst van de Vuelta in Madrid. Samen met Karsten Kroon.

Wat denkt u er van om getuige te zijn van de spannende ontknoping van een wereldberoemde wielerronde? Daadwerkelijk langs de finishlijn staan om de spanning en het enthousiasme te voelen tussen de andere toeschouwers én dit alles op een exclusieve en unieke manier beleven?

U wordt in en rondom Madrid wegwijs gemaakt door Karsten Kroon. Met en zonder fiets.  Karsten Kroon! Karsten laat u de omgeving van Madrid graag zien op de racefiets. En leidt u rond bij de aankomst van de Vuelta op de zondagmiddag.  Inspirerende verhalen uit zijn topsportverleden zullen hierbij niet ontbreken! Hoe hij een etappe won in de Tour de France of de 2e plek tijdens “zijn” Amstel Gold Race. De 39 botbreuken die hij opliep tijdens zijn carrière en de druk waarmee je als topsporter om moet gaan. Het belang van samenwerking, het stellen karsten Kroonvan doelen en ga zo maar door!

UNIGLOBE Travel biedt u deze kans! Wij heten u welkom bij de de finale van de  Vuelta in Madrid.

Wordt een wielerwedstrijd uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.