Wereldplekken

DSC06112Wereldplekken zijn bijzondere bestemmingen voor reizigers op zoek naar een volgende reisbestemming.

Sommige wereldplekken zijn wonderen van moeder natuur. Maar de meeste wonderen der wereld zijn toch met mensenhanden gemaakt. Kastelen, kathedralen, dorpen, steden, tuinen, havens – allemaal getuigen van bedrijvigheid en doorzettingsvermogen van de mens in de omgeving van moeder natuur. De wereldwonderen zoals die overal ter wereld zijn ontstaan en voorkomen.

U wordt de architect van uw eigen reis. Op deze site kunt u inspiraties opdoen voor een belevingswereld en favoriete volgende reisbestemming die u wenst te ontdekken!

Voor het samenstellen van uw reis maken wij gebruik van ons wereldwijde netwerk van lokale destination managers. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring.

U Mundu, jouw wereld.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.