We are the champions

Champions LeagueOndernemen een vorm van topsport? Wij denken van wel! Maak met ons kennis met de Champions van het Nederlandse voetbal. 

Voor uw relaties, management en medewerkers bieden wij de gelegenheid om in de keuken van de Champions league te kijken. Er staat een schitterend pakket van activiteiten voor u klaar bij  clubs die actief zijn in het miljoenenbal.

– Rondleidingen door het stadion
– Het bezoeken van jeugdtrainingen op het trainingscomplex.
– Kleedkamer gesprekken met een oud profvoetballers
– Een topsport ontbijt of lunch met een oud profvoetballer als tafelgast
– Workshops op het gebied van marketing en/of media
– En het bijwonen van een Champions League wedstrijd vanuit de Business seats in het stadion.

Een uitje met collega’s of klanten is bij uitstek geschikt voor  team-building of voor relatiebeheer. Een dagje topsport ademen bij vergeet je nooit meer. Zeker als die dag wordt afgesloten met een heuse topwedstrijd van uw favorieten.

Speel mee in de Champions League….

Plaats hier uw aanvraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.