Vuelta finale met Karsten Kroon

Vuelta01De ontknoping en aankomst van de Vuelta in Madrid. Genieten en beleven samen met Karsten Kroon.

Drie weken van intense strijd en spannende wieleretappes komen op zondag 13 september tot een einde in Madrid. Deze dag zal de finish van de Vuelta plaats vinden in de straten van de Spaanse hoofdstad.

De Vuelta behoord samen met de Tour de France en de Giro d’Italia tot de drie Grote Rondes van het wielerseizoen. In al deze rondes strijden de renners drie weken lang om de prijzen. De ronde van Spanje wordt vanaf 1935 jaarlijks georganiseerd en behoort sinds 2011 tot de UCI World Tour.

Karsten Kroon heeft in zijn 15 jarige carrière zes keer deelgenomen aan de Vuelta en kent de ronde dus van binnen en van buiten! Mede door de Vuelta is Madrid één van zijn favoriete steden geworden. Hij kent de stad op zijn duimpje en laat de omgeving graag zien tijdens tochten op de racefiets. Inspirerende verhalen uit zijn topsport verleden en met name de Vuelta zullen hierbij niet ontbreken!

Hoe hij bijvoorbeeld in 2011 tijdens de 14e etappe op moest geven, omdat hij in een 30karsten kroon meter diep ravijn was gevallen tijdens de afdaling van de Puerto de la Ventana. Daarnaast zal Karsten ook mooie voorbeelden geven over de druk waarmee je als topsporter om moet gaan, het belang van samenwerking, het stellen van doelen en ga zo maar door!

Er zijn oneindig veel parallellen te maken tussen het bedrijfsleven en de topsport waardoor hij met zekerheid alle deelnemers zal inspireren. Dit is een schitterende gelegenheid om samen met uw klanten of medewerkers één van de mooiste wielerkoersen van het jaar van dichtbij te beleven, onder begeleiding van een echte prof. Een Must Do voor de echte wielerliefhebbers!!

HET PROGRAMMA

Vrijdag
– Aankomst en ontvangst in Madrid
– Voorstellen en presentatie Karsten Kroon
– Ontvangst en afstellen van de racefietsen
– Toertocht rond Madrid met Karsten Kroon

Zaterdag
– Toertocht met Karsten Kroon

– Vrije middag in Madrid
– Avond presentatie en clinic door Karsten Kroon over de Vuelta en de afsluitende etappe van zondag!

Zondag
– Vrije ochtend

– Vanaf 14:00 tot 20:00 VIP pakket Vuelta
– Einde programma

UNIGLOBE Travel biedt u deze uitgelezen kans. Wij heten u welkom bij de de finale van de Vuelta in Madrid.

Een weekend VIP arrangement met Karsten Kroon, inclusief:
– vluchten, transfers, accommodatie en verblijf
– huur fietsen, begeleiding en veiligheid tijdens de fiets tours

Arrangementen alleen te boeken bij minimale deelname vanaf 10 personen.

Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.