Voetbal

chelseaTopsport in Topsteden

Het scoren van een prachtige vrije trap, het missen van een penalty en het ontvangen van een onterechte rode kaart zijn allemaal herinneringen die toeschouwers bijblijven na een voetbalwedstrijd.

Of er nu sprake van winst of verlies is, de wedstrijd blijft voor hen een unieke ervaring. U kunt uw relaties, dealers of medewerkers uitnodigen voor een exclusief bezoek aan een voetbalwedstrijd!

Wij bieden arrangementen naar de internationale klassiekers, Champions League en het EK en WK voetbal.

Elke echte voetballiefhebber moet eens een voetbalklassieker hebben meegemaakt, zoals dé Italiaanse klassieker AC Milan – Inter Milan of dé Spaanse klassieker Real Madrid – Barcelona.

Wordt een voetbalklassieker uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.