Verona

veronaVerona, de welvarende stad  dichtbij het Garda meer, is wereldberoemd door de Opera in het Anfiteatro en Casa di Giullietta, met het balkonnetje van de romance tussen Romeo en Julia. Beiden spreken jaarlijks tot de verbeelding van de talrijke bezoekers aan de stad. Een bezoek aan de stad en omgeving is een feest. Wij nemen u mee in een “ joie de vivre “.

Verona is een stad met interessante monumenten maar vooral ook met uitdagende verona piazza della erbewinkelstraten en genoeglijke  pleintjes. Zoals er zijn de Ponte Scaligero, het Castel Vecchio , de Duomo en de San Zeno Maggiore-kerk, net even buiten het centrum van de stad.  Winkelen doe je in de Via Mazzini en de Via Cappello; beide uitkomend op de langgerekte Piazza Erbe, de huidige markt. Een pittoresk plein met mooie palazzi eromheen, versierd met fresco’s uit de renaissancetijd.

Na al de indrukwekkende hoogtepunten wordt het tijd voor een rustgevend intermezzo. Wij verlaten de stad op weg naar het betoverende dorpje Malcesine, de parel van het Garda meer. Aan boord van een boot is het genieten van de prachtige omgeving en de rust op het water. Per kabelbaan zoeken wij de hoogte op van de Monte Baldo voor een exclusief en betoverend uitzicht over het meer.

Wij gaan het leven vieren bij een bezoek aan de wijnkelder van Valpolicella. Wij verona borghettobezichtigen de wijngaard van dit traditionele familiebedrijf. U maakt op een stimulerende manier kennis met de wereld van de wijnbereiding. U proeft de heerlijke wijnen en gebruikt een lunch met typische streekproducten.
Na een heerlijke lunch brengen wij in de namiddag een bezoek aan een olijfoliemolen. Hier maken wij kennis met de bereiding en proeven we van een aantal van de beste olijfolie producten van Italië.

Later op de dag maken wij een rondleiding door Verona, waarbij we naast de Arena di Verona en Julia’s balkon ook het minder bekende Verona ontdekken. Aansluiten gebruikt u een diner met typische lokale gerechten op de buiten locatie van de Arena di Verona. Vervolgens treedt u binnen in de Arena om een opera bij te wonen, een buitengewone en onvergetelijke ervaring!verona2

Bekomen van de opera van de vorige avond gaan we in de vroege ochtend op weg naar Borghetto. Deze, oorspronkelijk kleine groep van nederzettingen werd omstreeks 1400 gebouwd rond een aantal watermolens in een bijzonder schilderachtige omgeving langs de rivier de Mincio en Sirmione, een smal schiereiland tussen de twee oevers van het Gardameer.

Een incentive of groepsreis naar Verona en omgeving is prima te combineren met een bliksembezoek aan Venetië op de eerste of laatste dag van uw reis. Vraag ons om advies voor een arrangement naar uw wens.

Verona en omgeving, wat een feest voor de liefhebber….


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.