Vergadering en presentatie

vergaderenWij zoeken en boeken voor u de beste vergaderlocatie, waar dan ook ter wereld!

Wij zoeken een perfecte vergaderlocatie om uw vergaderingen, congressen, team-buildings- en andere bijeenkomsten te plannen. Volledig gefaciliteerd met hulpmiddelen, accommodatie en  verblijf.

Zoekt u een inspirerende locatie voor uw vergadering, workshop of andere bedrijfsbijeenkomst? Dan regelen wij dat voor u compleet op maat. De arrangementsprijzen zijn inclusief locatiehuur, gebruik van presentatieapparatuur, blocnotes, pennen, koffie, thee, water en fris.

Het is belangrijk dat u tijdens een zakelijke bijeenkomsten niet wordt gestoord door een opkomende hongerklop, dus wij completeren uw arrangement met lunch en/of diner.

Maak van een doelstelling een bestemming!

World_Map

Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.