Vergaderen

confertainment-2Uw vergaderarrangement op maat. Ingericht volgens uw wensen en eisen.

De door u gekozen vergaderruimte is ingericht conform afspraak. Dat kan zijn in carré-vorm, cabaretopstelling of als theateropstelling. Elk arrangement heeft zijn eigen maatwerk opstelling. Alle moderne vergader apparatuur en -faciliteiten staan tot uw beschikking.

Uw vergaderarrangement kan gecombineerd worden met:

– een lunch en/of diner
– teambuilding activiteiten of workshops
– gezellige nazit onder het genot van een hapje en een drankje
– overnachting

Wij heten u graag van harte welkom op een van onze unieke vergader locaties.

Plaats hier uw ( aan ) vraag: 


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.