Uw vlucht

UNIGLOBE Travel is een van de vooraanstaande ticketleveranciers van Nederland (IATA, ANVR, SGR). Wij hebben derhalve toegang tot de wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteert u van de laagst mogelijke tarieven voor vliegtickets naar alle bestemmingen.

Vertrek is mogelijk vanaf de luchthavens van Amsterdam, Dusseldorf, Frankfurt en Brussel. Ook adviseren en bemiddelen wij alle low cost maatschappijen opererend vanuitregionale luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Tarieven van de luchtvaartmaatschappijen zijn op basis van beschikbaarheid op het moment van inboeken. Wijzigingen zijn voorbehouden, aangezien de tarieven dagelijks kunnen verschillen.

Nadat wij uw reisverzoek hebben ontvangen sturen wij u meerdere vluchtadviezen met zo voordelig mogelijke tarieven. Voor een lijndienst kunnen wij uw voorkeur verwerken in een optieboeking. Na het printen van het ticket is de prijs van de reservering vast.

Lokale vluchten in het land van bestemming worden geboekt en geprint door onze lokale agent. Zo bent u verzekerd van de laagste prijs in combinatie met de beste service.

World_Map

 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.