Uw accommodatie

hotelDe beste accommodaties tegen scherpe tarieven.

Makkelijk en eenvoudig uw accommodatie of hotel  reserveren kan bij UNIGLOBE Business Event Travel. Wij hebben aantrekkelijke deals met de beste accommodaties en hotels wereldwijd. In vrijwel elke prijsklasse.

Vaak betaalt u minder, terwijl u toch dezelfde service en kwaliteit krijgt.

Geen tijd om het zelf uit te zoeken? Neem dan contact met ons op voor een advies.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.