Top bestemmingen

boedapest 13Aanraders en bijzondere bestemmingen waarbij wij een heel bijzonder gevoel hebben en prima ervaringen mee hebben opgedaan. Nog niet platgetreden bestemmingen met grote potentie die zich lenen voor een kort of iets langer verblijf.

 

Links of rechtsom in Boedapest.
riga1Het maakt niet uit welke kant je opkijkt. Als je boven op de brug staat over de Donau. Boedapest is, wat je noemt, van alle kanten een betoverende stad. Voor het uitzicht maakt links of rechts nauwelijks wat uit. Een schitterend gezicht: Buda, net als Rome gebouwd op zeven heuvels, met aan de overkant de imposante burcht en het Vissersbastion en aan de ander kant Pest met zijn Barok, Gotiek en Jugendstil. De historische koffiehuizen als New York Café, Gerbeaud, Central en Ruzwurm, waar net als vroeger nog steeds de schrijvers, filosofen en kunstenaars hun kávé met of zonder palinka komen drinken. Szeretlek!: een stad om van te houden. Boedapest is gewoon één van de mooist gelegen steden ter wereld.

Als u toch in Porto bent!
ScreenHunter_17 Feb. 17 11.09U bent er toch! Dan moet u de kans niet voorbij laten gaan om aan boord te gaan van een indrukwekkende Cruise op weg naar Regua. Het duurde bijna twintig eeuwen om de architectuur van terrassen en trappen te ontwikkelen en bouwen. Om de wijnstokken te planten waarvan sommige tot 70° schuin tegen de hellingen staan. Generaties wijnbouwers hebben duizenden kilometers muurtjes gebouwd die tot op 700 meter hoogte reiken. De Douro regio is het oudste wijngebied met een gecontroleerde certificering ter wereld. Dit imposante schouwspel moet u gezien hebben als u toch ter plekke bent. Met de boot naar Regua en met de trein terug. Porto bezit de typische charme van een stad aan de rivier. De stad kent duizend en één unieke plekjes die het ontdekken meer dan waard zijn.

Charme van oost Sicilië.
sicilie oostSamen met u op zoek naar een combinatie van top bezienswaardigheden, met een prima klimaat, bijzondere tradities en een bijzondere gastvrijheid van de lokale bevolking. Zonder al te grote afstanden te moeten overbruggen in het korte tijdsbestek. Dan biedt oost Sicilië een schitterende inkijk van al het fraais wat dit schitterende eiland te bieden heeft. Het eiland is bovendien gemakkelijk bereikbaar vanaf meerdere luchthavens in de regio.

Dubrovnik, Parel aan de Adriatische Zee.
dubrovnikPeriodes van Romeinse, Venetiaanse, Italiaanse en Oostenrijk-Hongaarse overheersing hebben in Kroatië hun sporen nagelaten. Kroaten zijn een sociaal volk en in de meeste steden is het heel gezellig met een bloeiend café leven. Dubrovnik is het voorbije decennium op toeristisch vlak aan een ware opmars begonnen. Hoewel nog enkele restanten van de Joegoslavische burgeroorlogen te zien zijn, zijn de bewoners met succes geslaagd in de wederopbouw geslaagd. De stad heeft inmiddels zo veel te bieden, waard om haar ziel te ontdekken tijdens een meerdaags bezoek.

Waarom Belgrado inderdaad?
belgrado 2Zijn het de mensen of de cultuur? Is het de eeuwenoude architectuur? De manier van leven en gastvrijheid? Het klimaat? Of de talrijke bezienswaardigheden? Het is ongetwijfeld de optelsom van al die aspecten die garant staan voor een uitzonderlijke mix van oosterse sfeer en westerse verfijning. De stad is meer dan 2000 jaar oud en heeft dientengevolge een heel rijke geschiedenis die dagelijks te zien is in het levendige straatbeeld. Ook het bruisende nachtleven maakt de stad zeer aantrekkelijk. Belgrado is, in minder dan 2,5 uur vliegen, prima bereikbaar vanaf meerdere luchthavens in de regio. Doordat er in 1999 nog bommen op Belgrado vielen is de stad nog nauwelijks ontdekt door ontdekkingsreizigers. Het is daarom dat Belgrado een geweldige bestemming is!

Wordt dit uw eerst volgende bestemming? Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.