Tips & Budget

boedapest 13Met een aantal organisatorische handigheden en tips houdt u uitstapjes betaalbaar zonder op kwaliteit in te leveren:

1. Combineer de reis met opleiding. Geef de reis inhoudelijk iets mee zodat het tegelijkertijd ook een investering in opleiding is. Relaties en toeleveranciers zijn vaak bereid gratis medewerking te verlenen.

2. Plan een slimme datum. Het weekend is altijd goedkoper, met name in zakenhotels. Bovendien gaat dit in het weekend niet ten koste van de productiviteit in uw bedrijf. En investeert het personeel door vrije dagen ter beschikking te stellen. Mei, juli en augustus zijn vaak de rustigste maanden in veel zakelijke hotels.

3. Goedkoop buitenland. Voor een uitstapje kan de keuze van het land van bestemming eveneens een besparing opleveren. Een zomerse bestemming is relatief goedkoop. Je hoeft je gasten dan niet te veel te onderhouden met allerlei dure programma’s, want buiten relaxen en ontspannen is aldaar gratis. Verder zijn ( nog ) onbekende buitenlandse bestemmingen vaak aantrekkelijk geprijsd.

4. Samen delen. Sommige collega’s vinden het gezellig om hotelkamers te delen. Dat kan flink schelen in de kosten. Gratis doorzakken in de avonduren wordt tegenwoordig echt niet meer door het personeel verwacht. Als werkgever wordt het eerste rondje aan de bar zeer op prijs gesteld. Daarna is alles voor eigen rekening.

U Mundu, jouw wereld.
The best Travel XxperiencesWorld_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.