Themareis

keniaEen themareis is samengesteld rond één onderwerp, dat verder wordt uitgediept.

Sommige themareizen zijn bedoeld om de kennis te vergroten, andere bieden u de gelegenheid om de cultuur en de bevolking van diverse landen nóg intenser te beleven dan tijdens een “standaard”reis.

Waar moet u aan denken als we het hebben over een themareis? Bijvoorbeeld: avontuurlijke reizigers die iets heel anders willen of voor culinaire enthousiastelingen die hun kook-kennis willen uitbreiden of reizigers met een gerichte culturele belangstelling.

Indien u een groep gelijkgestemden heeft die interesse heeft in een specifiek thema, laat het ons dan weten. Wij gaan graag voor u aan de slag om de reis te organiseren die u altijd al heeft willen maken.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.