Tennis

federerTopsport in Topsteden

Heeft u altijd al eens balkunstenaars zoals Roger Federer en Rafael Nadal willen zien spelen tijdens de allergrootste tennistoernooien van de wereld? Meedoen aan de wave in het stadion of misschien zelfs proftennissers daadwerkelijk ontmoeten?

UNIGLOBE Travel biedt u VIP arrangementen inclusief een toegangsticket voor een van de Grand Slam Toernooien of de Master Series toernooien. U kunt uw relaties laten genieten van prachtig tennis op unieke locaties!

Verwend worden met aardbeien en slagroom op het Centre Court van Wimbledon, een heerlijke franse baguette op Roland Garros. De rode gravelbanen liggen er eind mei altijd weer prachtig bij in Parijs voor het enige echte Grandslam graveltoernooi dat de tenniswereld rijk is, Roland Garros! De Franse hoofdstad biedt een perfecte combinatie van cultuur, entertainment en sport vanzelfsprekend! Het heilige gras van Wimbledon is het strijdtoneel voor het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld. Voo r elke tennisser is het de ultieme droom om de titel te pakken in Londen op het Centre Court.

Wordt een Grand Prix uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland – Transfers van en naar de luchthaven – Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties – Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie – Ontspanning ter vrije besteding – Lunches, diners, recepties, party’s

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.