Tel Aviv en Jeruzalem

jeruzalemTel Aviv is samen met Jeruzalem de belangrijkste stad van Israël.

In tegenstelling tot de rest van de regio, mag en kan hier vrijwel alles. Zo heb je hier een geweldig nachtleven, restaurants en winkels van wereldklasse, honderden musea en niet geheel onbelangrijk een prachtig strand!  s avonds uit je bol gaan in een van de vele nachtclubs. Geniet van de schoonheid van deze jonge internationaal georiënteerde stad.

Als er een stad is in de wereld waar geschiedenis wordt en werd geschreven, dan is het Jeruzalem. Een smeltkroes van culturen met een onvoorstelbaar aanbod aan historische herinneringen en belevenissen. Inspirerend om vanaf een terras de mooiste vergezichten te zien van een stad die op heuvels is gebouwd. Door de veelheid aan aanwezige culturen is het culinair genieten van de diversiteit aan gerechten. Overigens is er van vermeende dreiging helemaal niets te merken in deze al duizenden jaren springlevende stad.

Een bezoek aan Israël zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan Jeruzalem. Deze stad is een echte must, in het bijzonder voor mensen die Israël voor de eerste maal bezoeken. Jeruzalem is met geen andere stad ter wereld te vergelijken. Dit is de heilige stad voor de drie belangrijkste wereldgodsdiensten; er werd gedurende drie millennia door verschillende mensen en naties voor gestreden. Jeruzalem is de hoofdstad van Israël en voor sommigen het centrum van de wereld.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming? Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.