Teambuilding aan boord

zeil cruiseMaak met eigen inbreng uw event of incentive uniek en onvergetelijk. Onze rol is inspireren, adviseren en organiseren. En bovenal creatief zijn en verrassen.

Een of meerdere dagen aan boord van een voormalig zeilend vrachtschip is weer eens iets heel anders dan een vergaderzaal in uw bedrijf, hotel of een congres accommodatie. Naast het actief bezig zijn met zeilen, zorgen alle faciliteiten aan boord ervoor dat u ook zakelijk actief kunt vergaderen, netwerken of trainen. De dag afsluiten met een barbecue aan dek is natuurlijk een aantrekkelijke optie.

Een uitje met collega’s of klanten op een schip functioneert uitstekend als team-building of voor relatiebeheer. Mensen die samen een dag aan boord hebben verbleven, gewerkt, gelachen en gegeten vergeten die ervaring niet snel. Zeker als de gezamenlijk bereidde avondmaaltijd is afgesloten met een avondje lekker doorzakken aan boord of in de kroeg in een van de haventjes.

zeil cruise 2

Dit zeilschip is verbouwd, traditioneel van buiten en comfortabel van binnen, met 18 bedden, douches, toiletten en een zeer complete keuken. Het schip vaart op het IJsselmeer, de Waddenzee en de omliggende wateren. De routeplanning gebeurt in overleg met de deelnemers, rekening houdend met het weer en de omstandigheden.

Combineer actief en zakelijk bezig zijn met ontspannen tijdens een cruise over onze binnenwateren. Geheel op maat voor u geselecteerd en samengesteld.

Gooi de trossen los. Varen maar!

Plaats hier uw aanvraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.