Teambuilding

_DSC4701Een unieke bestemming in binnen – of buitenland om uw personeel of klanten te belonen en te motiveren.

Eén op de drie werknemers heeft jaarlijks minimaal 1 keer een bedrijfsuitje. Dat is eigenlijk niet veel. Zeker omdat het belang van een bedrijfsuitje door uw werknemer steeds belangrijker wordt gevonden. Het biedt immers een uitgelezen kans voor teambuilding, het versterkt de onderlinge banden, het stimuleert de samenwerking en het kan het saamhorigheidsgevoel binnen uw organisatie een flinke oppepper bezorgen. En dat is juist nu in tijden van crisis, absoluut geen overbodige luxe.

Wij organiseren een programma dat helemaal aansluit bij de groep. En dat hoeft niet persé ver van huis…… Op een unieke en onvergetelijke bestemming zijn collega’s of deelnemers in staat om het maximale uit zichzelf te halen. Ter realisatie van gezamenlijke missie of doelstellingen.

Maak van uw doelstelling een bestemming……

De kunst van een ( bedrijf )uitstapje is om het iedere deelnemer naar de zin te maken. Zorgen voor een goede opbouw en invulling waardoor iedereen kan vinden waar hij of zij van kan genieten. Activiteiten en unieke bestemmingen kunnen hierbij voor interactie zorgen en als katalysator dienen. De manier om mensen op een ongedwongen manier dichter bij elkaar te brengen. Een buitenlandse en vaak ook zomerse bestemming kan een uiterst geschikte stemmingmaker zijn. Je hoeft je gasten dan niet te veel te onderhouden met allerlei sociale programma’s want er is vaak heel veel vertier voorhanden op de plaats van bestemming. Verder zijn buitenlandse trips vaak goedkoper als totaalarrangement.

Wat is er leuker dan met een groep mensen met eenzelfde doel- en belangstelling een reis te maken waarin die gezamenlijke interesse centraal staat? Je kunt het zo gek niet bedenken…….

Samen beleven is dubbel genieten!World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.