Stockholm

stockholmStockholm is een zeer bijzondere stad mede doordat de stad verspreid is over 14 eilanden.

Deze eilanden zijn met bruggen aan elkaar verbonden waardoor de stad ook weleens het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Een ander kenmerk van Stockholm is het zeer mooie middeleeuwse centrum genaamd Gamla Stan welke het grootste middeleeuwse centrum van Europa is. Hier is ook het koninklijk paleis gebouwd met de toeristische wisseling van de wacht.

Stockholm is zeer de moeite waard om te bezoeken met eetgelegenheden van hoge kwaliteit. Voor de winkelliefhebber zijn er meer dan genoeg winkels om uitgebreid te shoppen en de cultuurliefhebber kan zijn hart ophalen in een van de vele museums, de mooie gebouwen of door Gamla Stan te slenteren. De temperaturen liggen wat lager dan in Nederland, hier moet je zeker rekening mee houden bij een bezoek aan Stockholm. Maar de zomers zijn lekker warm met temperaturen boven de 20 graden. Scandinavian Airlines heeft dagelijkse vluchten naar Stockholm. Vanaf Amsterdam is dit slechts twee uur vliegen.

Het mooie van Stockholm is dat de meeste bezienswaardigheden goed te voet zijn te bereiken. Wil je snel de stad doorkruisen, neem dan de metro en maak meteen kennis met de kunstwerken die hier in de stations hangen. Ben je het wandelen langs het mooie uit rode baksteen opgetrokken Stadhuis of het bezoek aan het Koninklijk Paleis zat, neem dan de boot naar Vaxholm. Dit is een schilderachtig dorpje op een gelijknamig eiland dat net buiten de stad ligt. Ook het Koninklijk domein Drottningholm is een aanrader en staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Uiteraard is er nog veel meer.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.