Stedentrip

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamen met u stellen wij een stedentrip samen.

Om even in alle rust in een andere wereld te stappen. Wij zijn niet beperkt tot een keuze uit een standaard pakket. Wij laten uzelf een keuze maken uit vlucht of trein in combinatie met de door u gewenste hotelaccomodatie en eventueel autohuur. Op maat samengesteld met vertrek op elk gewenst tijdstip en van elke dichtbij gelegen plaats van vertrek. Passend gemaakt binnen uw budget.Door onze uitgebreide bestemmingskennis kunnen wij u perfect adviseren en informeren om tot de juiste keuze te komen.

Binnen en ook buiten Europa adviseren wij alle bestemmingen die met een vlucht, overtocht of eventueel met de trein bereikbaar zijn. Wij bieden een breed assortiment hotels van 2 tot 5 sterren. En autohuur geheel passend bij uw wensenpakket. Op deze manier is uw minitrip heel verrassend in te vullen. U kunt bijvoorbeeld de hectiek van de stad ontvluchten en genieten van de rust en schoonheid daarbuiten. Uitstapjes naar de meest unieke bezienswaardigeheden ter wereld.

Wij helpen u uitstapjes te realiseren maar alle mogelijke plaatsen die in uw fantasie naar boven komen..

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.