Sport & Events

liverpoolBent u uit om op een ontspannen en sportieve manier te werken aan de relatie en motivatie met uw personeel of verkooporganisatie….

Of wilt u van een belangrijke gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een jubileum tot een onvergetelijke ervaring te maken…..

Wij verzorgen uw event, incentive of groepsreis naar een spannende, avontuurlijke en sportieve omgeving. Van idee tot uitvoering.

Geheel verzorgd een weekje golfen met uw beste klanten in de USA in Florida, samen met uw Chinese leveranciers naar de Grote Prijs F1 van China, een weekje vissen en jagen in Zuid Afrika, ijspret met auto en sneeuwscooter in Ijsland.

Er zijn zoveel mogelijkheden en uitdagingen. Leg uw wensen bij ons neer en wij zullen u adviseren over de meest uitdagende en unieke plekken ter wereld. De wereld gaat voor u open…….

Welk idee bij u past? Laat u verrassen. Wij doen meer dan u verwacht.

Topsport in Topsteden

Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.