Sport & City

Gemeente Sittard TurkijeDe grootste sportevenementen en de mooiste wereldsteden zijn de smaakmakers voor sport en city groepsarrangementen.

Wij bezorgen u en uw relaties onvergetelijke belevenissen. Zowel sportief alsook cultureel.

U heeft de beste plaatsen in de stadions, u dineert in de beste restaurants en zo u wilt staat u op de gastenlijst van de meest exclusieve clubs of maakt u kennis met uw favoriete topsporter. Wij combineren dit alles met uitstapjes naar de meest unieke bezienswaardigheden van deze wereldsteden.chelsea

U kunt uw relaties laten genieten van prachtig tennis op unieke locaties! Verwend worden met aardbeien en slagroom op het Centre Court van Wimbledon, een heerlijke Franse baguette op Roland Garros.

Een prachtig circuit, gestroomlijnde bolides, ronkende motoren, piepende banden, topcoureurs dat zijn dé kenmerken van een Formule 1 Grand Prix wedstrijd.ScreenHunter_36 Mar. 18 09.34

Elke echte voetballiefhebber moet eens een voetbalklassieker hebben meegemaakt, zoals dé Schotse klassieker Glasgow Rangers – Celtic of dé Spaanse klassieker Real Madrid – Barcelona.

De golfbal verdwijnt in de hole en het publiek klapt en juicht enthousiast. Nu heeft u weer uitgebreid de tijd om te praten over die ene afslagwielrennen, die hole-in-one of om de basis te leggen van een relatie tussen uw bedrijf en een klant of leverancier.

Wat denkt u er van om getuige te zijn van de spannende ontknoping van een wereldberoemde wielerronde? Daadwerkelijk langs de finishlijn staan om de spanning en het enthousiasme te voelen tussen de andere toeschouwers én dit alles op een exclusieve en unieke manier beleven?

Topsport in Topsteden

Plaats hier uw aanvraag :


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.