Sport als passie

Gemeente Sittard Turkije 3Selecties uit exclusieve en veelzijdige sportieve groepsreizen.

Elke accommodatie heeft zijn eigen beleving, gebouwd in de sfeer van het land. Onderstaand een overzicht van de sport & wellfit activiteiten:

• Adventures zoals kanovaren, rafting, scubing, rivierduiken, abseilen
• Golf, naast prachtige banen ook golfclinics en toernooien van PGA niveau • Het leren paardrijden met respect voor paarden
• Tennis onder begeleiding van gediplomeerde tennisleraren of competitiespelers
• Sport extra zoals er al zijn biken, wandelen, boogschieten, beach volleybal, waterpolo
• Alle vormen van watersport gebruik makend van modern en hoogwaardig materieel • Bergclubs bieden ski- en snowboardlessen voor alle niveaus en leeftijden
• Well-fit. Al vroeg in de ochtend klinken de motiverende commando’s van de Indoor Cycling trainer

Gezond leven en een sportieve vakantie zijn een geweldige combinatie. Je voelt je beter op cycle clinichet moment dat je gezond eet, je lichaam blijft in vorm en er worden op een creatieve manier diverse tips aangereikt om ook thuis heerlijk te koken met minder koolhydraten, minder vet maar met meer vitamines. Maar het allerbelangrijkste, het eten is heerlijk! Daarnaast sluit WellFood® naadloos aan bij het enorme sportaanbod. WellFood is de weg naar een innerlijke en uiterlijke balans. Met geselecteerde vitaminen, proteïnen en mineralen wordt het lichaam gezond en verminder je met vetarme voeding het aantal calorieën, zonder ze moeizaam te moeten tellen.

Wij maken gebruik van de faciliteiten en diensten van diverse Clubs. Deze accommodaties bieden een meer dan een exclusieve en veelzijdige vakantie. Elke Club heeft zijn eigen beleving, gebouwd in de sfeer van het land. Je vind faciliteiten op de Malediven, in Turkije, Portugal, Marokko, Spanje, Griekenland, Italië, Duitsland.

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


 

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.