Jump to Navigation
shirt T Print Texture Performance Seamless Black Asics SwUtvxqEv

Hoofdmenu

Trui Lyle Burgundy amp; Scott Crew q4t4r
shirt Curvy T Print Tee Urban Classics Side Ladies Taped White
Icon Tree Sweater Pink Guess Palm zdZUqw
Naast rekenen en taal biedt het Samenspel veel aandacht aan de ontwikkeling van talenten. Het Samenspel geeft uw kind de kans om de eigen talenten te ontdekken op het gebied van muziek, zang, expressiviteit en drama. daarnaast nemen we deel aan verscheidene sporttoernooien ( onder andere voetbal, korfbal , schaken, handbal , avondvierdaagse). Ervaren = ontdekken = leren Wij leiden uw kind op voor de 21e eeuw : het leert de wereld ontdekken door antwoorden te vinden op zijn eigen nieuwsgierige vragen. Wij hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stimuleren hen om het beste uit zichzelf te halen. We zijn super trots op onze kinderen.. U kunt ons volgen op Facebook : Basisschool het Samenspel Almere Wij plaatsen foto 's en filmpjes op Facebook zodat u kunt zien wat uw kind op school doet.
Ontdek en benut je talenten.

Het Samenspel, onderdeel van Brede school Stedenwijk, heeft  een continurooster met 5 gelijke dagen. De lessen zijn elke dag van 08.30 uur tot 14.15 uur. U hoeft uw kind maar 1 keer te brengen of te halen Er zijn geen kosten voor de overblijf. We bieden binnen de Brede school Stedenwijk dagarrangementen  aan van 07.30 tot 18.00 uur.  U kind  wordt om 08.30 naar school gebracht en wordt om 14.15 uur weer opgehaald. U kunt uw kind dan tot 18.00 ophalen in activiteitencentrum het Stedenpunt ( 50 meter lopen). Het Samenspel heeft een zeer nauwe samenwerking met de peuterspeelzaal Kiekeboe / Pierewiet. De aansluiting van de leerstof en de overdracht van de gegevens zijn net zo  goed als bij de overige groepen van het Samenspel.

 

 

Francisca Green Jumpsuit Combinaison Francisca Combinaison Jumpsuit Combinaison Francisca Soeur Combinaison Green Green Soeur Soeur Jumpsuit Francisca Soeur SApqwnFx

 

 

Print Side White Curvy Tee T Taped Classics Urban shirt Ladies
Ontdek en benut je talenten.
T Side Print Curvy Taped Classics Ladies Tee Urban shirt White
Classics Print White Taped Tee Ladies Side T Urban shirt Curvy
Locatie Noord: Leeuwardenplein 34
Karen Yellow Millen Trui Panelled Jumper xrW0wqArn
T Classics shirt Taped Print Side Tee Urban Ladies Curvy White

© 2019 Samenspel