Seychellen

SeycellenIn de Indische Oceaan , vlakbij de evenaar, liggen de Seychellen met haar dichtbegroeide bergen en parelwitte stranden.

Elk van de 115 eilanden heeft zijn eigen karakter en charme. De Seychellen zijn een geliefde bestemming. Het is de ultieme luxebestemming met palmbomen en witte stranden. Dromen en relaxen is het motto voor een vakantie naar deze bestemming.

De Seycellen werden in 1501 ontdekt door Vasco da Gama. De archipel bleek over een onaards mooi landschap te beschikken met bountystranden en opvallende rotsformaties. Sommige soorten van de inheemse flora en fauna zijn uniek. Zestig procent van de oppervlakte van de Seychellen is beschermd gebied. Er leven zeer zeldzame dieren variërend van reuze schildpadden tot vogels en amfibëen.

Beloon uzelf met een fitness break. Om even uit die 24-uurs maatschappij te stappen. En weer nieuwe energie op te doen. Combineer uw zakenreis met een welverdiende break.

Seychellen is een paradijs voor uw breakaway.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.