Sardinië

DSC07839Sardinië is een zeer aantrekkelijke maar nog nauwelijks ontdekte reisbestemming. De prachtige kuststreken met kristalheldere zee en witte zandstranden vormen een prachtig contrast met het ruige binnenland. De ongerepte natuur in de binnenlanden is meer dan spectaculair. Het landschap varieert van glooiende heuvels tot steile berglandschappen. De hoogste berg, de Punta la Marmora bereikt zelfs 1834 meter hoogte.

In de eeuwenoude stadjes en dorpjes lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Sardijnen zijn fijne en gastvrije mensen met vele oude tradities en volksfeesten. Deze feesten vinden vaak plaats op het dorpsplein (de piazza). Iedereen is welkom. Omarm de gastvrijheid en feest mee!

Eten op Sardinië is een groot feest. Kenmerkend voor de Sardijnse keuken is de puurheid. U eet altijd verse en lokale producten van het seizoen. Onder het genot van een glas lokale wijn. Laat u verrassen in één van de vele goede visrestaurants of geniet van streekgerechten in de binnenlanden.

Het eiland heeft een subtropische, mediterraan klimaat. Warme zomers en milde winters hoewel in de hoog gelegen bergen soms sneeuw kan vallen.

Genoeg ingrediënten om kennis te maken met Sardinië, het prachtige Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. Ervaar en beleef de prachtige witte zandstranden en de heldere azuurblauwe zee. Maar liefst vier Sardijnse stranden bevinden zich in de top 10 van “ Mooiste stranden van Italië ”. Kortom, voor wie op zoek is naar spectaculaire natuur, authentieke cultuur of gewoon een heerlijke strandvakantie is Sardinië een paradijs op aarde.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag: 


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.