San Sebastian, culturele hoofdstad 2016

san sebastian 5De stad San Sebastian in het Baskenland is verkozen tot culturele hoofdstad van Europa in 2016. De noord Spaanse stad moet die titel delen met de Poolse stad Wroclaw. San Sebastian, ook wel Donostia genoemd in het Baskisch, werd de winnaar van de andere Spaanse  kandidaat steden Burgos, Cordoba, Segovia, Las Palmas en Saragossa.

San Sebastian, de mooiste stad van de Noord-Spaanse costa, is een kleine stad met zo’n  200.000 inwoners. De stad is een mix  van historische gebouwen, heuvels en stranden. San Sebastian is een van de meest bezochte steden van Spanje. Naast de geweldige stranden en veel natuurschoon tref je in de binnenstad ook aantrekkelijke winkelstraten en heerlijke restaurantjes aan.

De titel van culturele hoofdstad van Europa wordt jaarlijks toegekend om de rijkdom, desan sebastian2  verscheidenheid en de gemeenschappelijke kenmerken van de diverse Europese culturen te promoten. En om een bijdrage te leveren aan uitwisselingsprogramma’s van de Europese burgers onderling.

De stad gelegen aan de kust heeft een prachtige baai. Toepasselijk genoemd ‘de baai van San Sebastian’ met het eiland Santa Klara in het midden. In de zomer loopt deze baai vol met jachten van allerlei formaat. De Plaza de la Constitución  is het centrale plein waar veel festivals en optredens worden gegeven. Het jaarlijkse filmfestival van San Sebastian is misschien wel de beste periode om de stad te bezoeken. Er zijn dan veel feestjes, festivals san sebastian 4en andere bezigheden die de stad nog net iets leuker maken dan deze eigenlijk al is.

San Sebastian heeft een kleine luchthaven die zonder tussenstop niet te bereiken is vanuit Nederland en onze buurlanden. Rechtstreeks vliegen kan wel op het nabij gelegen Bilbao. Ook een hele interessante stad om te combineren met een bezoek aan San Sebastian.

Reserveer een plekje in uw agenda voor een bezoek in 2016 van één van de mooiste regio’s van Spanje. Zakelijk of wel privé.

Wordt San Sebastian uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.