Reykjavik

ijsland natuur 2De meeste noordelijk gelegen hoofdstad van de wereld is ook de meest modieuze. Omdat de stad aan de rand van de natuur ligt, is Reykjavik een zeer populaire bestemming.

IJsland en haar hoofdstad Reykjavik lokken ieder jaar meer en meer bezoekers. IJsland is gelegen midden tussen Europa en Noord Amerika en omvat een paar vulkanische eilanden bedekt met gletsjers, vulkanen en woestijnen vol met zwarte stenen. De cultuur van IJsland is beïnvloed door zowel Amerika als Europa.

Terwijl reizen naar IJsland vooral populair is in de zomermaanden, raken de  andere seizoenen ook steeds meer in trek. Kom eens naar IJsland in de winter om echte magie te beleven.

Reykjavik, een mix tussen dorp en stad, laat een heel speciaal gevoel achter. Ondanks dat Reykjavik en omgeving iets meer dan 180.000 zielen telt, denken IJslanders veel grootschaliger en dat merkt u.

U hoeft Reykjavik niet te verlaten als u een dagje wilt diepzeevissen, zalm wilt vangen of als u een walvissensafari wilt meemaken. Ook om vogels te gaan spotten of een reeks andere spannende avonturen mee te maken hoeft u niet ver te reizen.

En dan is er het fantastische eten; de lokale koks mixen overheerlijke zee gerechten en lamsvlees met een internationale kookstijl en dat geeft de restaurants op IJsland hun unieke karakter. ijsland natuur

Het is het overwegen waard om een paar dagen in Reykjavik te verblijven voordat u het land in te trekt om het landschap te aanschouwen dat vaak wordt omschreven met de woorden “zo mooi dat het pijn doet”.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.