Reis journaal

reisjournaalOver nagenieten gesproken

Ziet en hoort u de reacties van uw gasten al? Nadat ze een heerlijke dag hebben gehad, vinden ze de andere ochtend naast hun ontbijtbord een tablet. Als ze die opstarten verschijnt een digitaal magazine met een verslag van de dag ervoor. De sfeerfoto’s, interviews, quotes en anekdotes leiden tot leuke gespreksstof aan de ontbijttafel. Herinneringen en belevenissen worden uitgewisseld tijdens een geanimeerd gesprek. Een gezellig begin van een nieuwe dag, waar weer heel wat avonturen te wachten staan. Wedden dat uw gasten de volgende dag weer uitkijken naar ‘het verslag van de dag’!

Het toppunt is dat uw gasten een paar dagen na het event, geheel onverwacht, het volledige (digitale) magazine ontvangen. Zij genieten nogmaals na van de gehele reis en delen dit met kennissen en vrienden op social media. En wat betekent het voor u? Het is een extra contactmoment met uw gasten. Het magazine is een mooie blijk van waardering dat ze bij u te gast waren.

Het meegereisd mediateam van Peet en Caat maakt in de huisstijl van uw onderneming een dagelijks reisjournaal van uw event of incentive. Alle leuke voorvallen, uitspraken, anekdotes en bijzondere fotomomenten worden verwerkt tot een digital magazine.

Genieten, beleven en delen……
The best Travel Experiences

 

 World_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.