Reis informatie avond

bedrijfsfeestDubbel genieten en beleven….

U geeft de deelnemers aan een voorgenomen groepsreis, incentive of event de gelegenheid om de reis in meerdere stappen  en fases te beleven.

Wij organiseren samen met u als de opdrachtgever een informatie middag/avond ruim voorafgaand aan de reis of event. Deze informatiegelegenheid staat geheel in het teken van die reis of event. Een thema bijeenkomst waar de deelnemers alvast inspiratie en beleving kunnen opdoen over het land en over de bestemming. Informatie inwinnen van alle hoogtepunten die de reizigers te wachten staan gedurende de reis.

De opdrachtgever kan de thema bijeenkomst geheel naar wens een inspirerende aankleding geven door de sfeer van de bestemming naar voren te laten komen in de aankleding, entourage, muziek, hapjes en drankjes.

Samen beleven en dubbel genieten….Dat is de deal.

U Mundu, jouw wereld.
The best Travel XxperiencesWorld_Map

Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.