Porto, charme aan de rivier

porto-vrij-1U bent er toch! Dan moet u de kans niet voorbij laten gaan om verder te kijken dan menig neus lang is. Porto bezit de typische charme van een stad aan de rivier. En de stad kent duizend en één unieke plekjes die het ontdekken meer dan waard zijn. Maar ook het achterland blijkt te kunnen verrassen. Van glooiende wijnvelden tot de ongerepte natuur langs de kust. Van de kleurrijke huisjes tot het bruisende leven in Braga.

Generaties wijnbouwers hebben duizenden kilometers muurtjes gebouwd rondom trappen en terrassen die tot wel 700 meter hoogte reiken. De Douro vallei is een van de oudste wijngebieden ter wereld. Het gebied telt bijna 30.000 hectares aan wijngaarden met 26.000 wijnbouwers. De wijngaarden produceren de druiven van de wereldberoemde witte en rode portwijnen.

porto2U moet de kans dus niet voorbij laten gaan om aan boord te gaan van een indrukwekkende Cruise op weg naar Regua. Dit alles om dit bijzondere landschap vanaf het water te kunnen bewonderen. Het stadje Braga, noordoostelijk van Porto, wordt door het grote aantal kerken ook wel de ‘stad van de aartsbisschoppen’ genoemd. Meer naar het zuiden lijkt Aveiro, door de gondels, kanalen en de gekleurde gevels, op Venetië.

De traditionele keuken van de Costa Verde is bekend door de gerechten Bacalhau of Cataplana. Dichter bij zee kun je natuurlijk genieten van overheerlijke en vers gevangen vis en zeevruchten. En dat alles natuurlijk met een glaasje portwijn.

Aantrekkelijker kun je het niet maken voor een groepsuitstap……

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel

 

 


Waarom kiest u voor ons?

1
UNIGLOBE Business Event Travel is een betrouwbare en solide travel partner. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren al uw internationale reizen en events. UNIGLOBE Travel is een vooraanstaand ticketleverancier in Nederland (IATA ). Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR.
2
Wij adviseren in vertrek en terugkomst van uw internationale reis op elk mogelijk tijdstip en vanaf elke beschikbare luchthaven in Nederland, België en Duitsland. Wij doen zelf de afhandeling en het servicen van de ticketing van uw vliegreis.
3
Wij maken gebruik van de allerbeste destination managers in alle hoeken van de wereld. Deze lokale bestemmingsdeskundigen maken uw maatwerk reisarrangement tot een onvergetelijke ervaring en beleving.
4
Via onze mobiele applicatie Travel-Base zijn wij ” alway-on ” voor assistentie en online service tijdens uw reis. Mobiele dienstverlening van huis tot weer thuis.