Wenen

wenenElegant, Muzikaal en Cultureel.

De magische stad Wenen wordt aan de noord – en westkant omgeven door beboste heuvels. De Donau stroomt door twee kanalen rondom een smal eiland in het midden. De stad is beroemd om haar kunst en muziek. Het oude stadscentrum staat op de Unesco-Werelderfgoedlijst.

Klassieke muziek loopt als een rode draad door de historie van de stad Wenen. In de achttiende eeuw haalden de Habsburgers de componisten Mozart en Beethoven naar de stad. Gevolgd in de negentiende eeuw door Schubert en de Straussen. De musici werden weer gevolgd door kunstenaars en schrijvers, waardoor Wenen cultureel een van de belangrijkste steden van Europa werd.

Wenen is natuurlijk ook bekend van de hoogtepunten en bezienswaardigheden in de architectuur. Schitterende paleizen, monumentale pleinen, barokke gebouwen. Zoals er al zijn, het kunsthistorisch museum, Schloss Belvedere, Liechtensteinpaleis, de Karlskirche, Schönbrunn, e.a.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel