Valencia

Er zijn slechts weinig steden zoals Valencia die in staat zijn om de overblijfselen van een ver verleden (daterend uit het jaar 138 v C.) te verenigen met de meest innovatieve en avant-gardistische gebouwen die in het nieuwe millennium verrijzen.

Een elegante mediterrane stad die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden in de afgelopen jaren. De architectuur van de Stad der Kunsten en Wetenschappen, ontworpen door Calatrava, ademt innovatie en moderniteit. De ruime groene gebieden, zoals de tuinen van Turia in de oude rivier, bieden vele mogelijkheden om te fietsen en andere activiteiten uit te voeren. En niet te vergeten het prachtige historische centrum, de mooie stranden en de paella! De perfecte bestemming voor een actief programma.

Valencia is winkelen en cultuur, bioscoop, theater, museums, muziek, zaken. De stad is een centrum van de internationale en avant-gardistisch ontwerpwereld en één van de meest actieve steden in Europa wat betreft het organiseren van beurzen en congressen.

Door zijn ligging, is Valencia van ouds her de haven van Spanje naar de Middellandse Zee geweest en heeft ook die speciale charme die havensteden nu eenmaal bezitten. Het fijne strandzand en schoon zeewater, een geweldige openheid naar de zee en de nabijheid van bergen aan de kust geven daarnaast de Valenciaanse kust een bijzondere aantrekkelijkheid.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel