Taiwan

TaipeiHet beelschone pareltje van de Oost Chinese zee. Taiwan is een van de top 10 must-visits.

Honderd jaar geleden ontstond de Republiek China, zoals Taiwan officieel heet. Dat wordt gevierd. Taiwan heeft meer te bieden dan alleen de Metropool Taipei. Bezoek het zuiden van Taiwan en ontdek paradijselijke stranden. Doorkruis de bergen van centraal Taiwan en geniet van de schitterende natuur. Schitterende tempels, gezellige nacht markten en scooters bepalen het straatbeeld. Het maakt niet uit waar je naar toe gaat in Taiwan, de mensen zijn ontzettend gastvrij en betrekken jou bij het leven van alledag.

De Portugezen ontdekten het eiland en zij noemden het ” Ilha Formosa ” wat zoveel betekent als beeldschoon eiland. Taiwan is iets kleiner als Nederland. De herfst is de meest aangename bezoekperiode omdat het dan relatief koel en droog is.

Taipei ( staat voor ” de stad van het noorden “)  is de hoofdstad van Taiwan en met ruim 2,5 miljoen inwoners ook veruit de grootste stad van het land. Taipei is het politieke, economische en culturele centrum van Taiwan en het bruisende hart van het land. In Taipei is er op ieder moment van de dag wel iets te beleven. Bij zonsopgang trekken de Taiwanezen massaal naar de pleinen om daar in groepsverband Tai Chi of Kung Fu te beoefenen, bij zonsondergang stromen de nachtmarken vol. Hier kun je naar hartelust shoppen en genieten van de lokale culinaire geneugten.

Eyecatcher van de stad is de Taipei 101, een van de hoogste gebouwen ter wereld. Met een snelheid van meer dan 60 kilometer per uur brengt de lift bezoekers naar het observation deck voor een adembenemend uitzicht over de stad. Een andere publiekstrekker is het National Palace Museum waar liefhebbers van Chinese kunst hun hart kunnen ophalen aan ruim 600.000 antieke Chinese kunstschatten.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel