Split

In de op een na grootste stad van Kroatië beleef je de sfeer van een eeuwenoude beschaving.

Het moderne leven wordt gemêleerd door Romeinse ruines, een enorm paleis en prachtige stranden. En tradities worden hier nog levend gehouden. Binnen de muren van Split bevindt zich het paleis van Keizer Diocletianus. Het paleis werd voltooid in het jaar 305. Na zijn dood namen vluchtelingen er hun intrek en veranderde het bouwwerk in een vesting. Tegen de muren werden huizen gebouwd die tegenwoordig dienst doen als winkels en restaurants. Binnen de oude muren bevinden zich ook een kathedraal, en de kleine Tempel van Jupiter met het beroemde beeld van Johannes de Doper. Het oude centrum bestaat uit een kluwen van oude steegjes met een enorme variëteit aan bouwstijlen.

In de “ konoba “ zijn eenvoudige gerechten met superverse ingrediënten een specialiteit. In deze populaire familierestaurantjes is dagverse vis de basis van de meeste gerechten. Maar natuurlijk wordt er ook vlees geserveerd. Tip, vanaf de toren van de kathedraal is er een fenomenaal uitzicht over het paleis en de stad die er omheen gebouwd is.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel