Sofia

De rust van een wandeling langs mooie eeuwenoude kathedralen en langs communistische wederopbouwarchitectuur is een verademing in vergelijking met de hectiek en bedrijvigheid in andere Europese hoofdsteden.

De verschillende culturele invloeden in de Bulgaarse hoofdstad zijn kenmerkend voor de bijzondere architectuur maar zeker ook voor de culinaire kunsten. Een intrigerende combinatie van Russische, Turkse en Griekse invloeden maken een bezoek aan Sofia zeer de moeite waard.

De nationale keuken is geïntegreerd door Turkse invloeden en wordt gekenmerkt door gegrild vlees en kleverig gebak en dikke Bulgaarse yoghurt als dessert. Sofia is de hoogst gelegen hoofdstad van Europa en een centrum voor een bloeiende filmindustrie.

Begin uw rondleiding bij de Alexander Nevski kathedraal. Wandel vervolgens naar de Russische kerk en door het stadspark. Bezoek een van de musea naar keuze. Bekijk de overblijfselen van Romeinse bouwwerken. Bewonder de Heilige Sofia basiliek en de Banya Bashi moskee. Allemaal bewijzen van een originele en bijzondere architectuur.
Het openbaar vervoer is prima.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel