Sevilla

Sevilla, gevestigd aan de oevers van de Guadalquivir, is erfgenaam van een rijk Arabisch erfgoed en van haar gesteldheid van welvarende handelshaven met Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Authentiek, religieus en elegant. Een stad vol geschiedenis en cultuur. Met herenhuizen, Arabische baden en veel kenmerken van christelijke en Arabische culturen, die je tegenkomt bij elke stap door de stad. Een perfecte plek om te ontsnappen uit het dagelijks leven. In Sevilla slapen in een paleis of boerderij net buiten de stad, een flamenco tablao en stierengevecht bezoeken, leven in een andere wereld. Een totale droom!

De Andalusische hoofdstad vloeit over van vrolijkheid en drukte in elk van haar straten en pleinen die haar historische centrum vormen, dat een interessant geheel van gebouwen huisvest die tot Werelderfgoed uitgeroepen zijn en volksbuurten als Triana of La Macarena.

Sevilla beschikt als vooraanstaand handels- en dienstencentrum van het zuiden van het schiereiland over een groot aanbod van hotelplaatsen die over de hele lengte en breedte van de stad verspreid zijn en die het mogelijk maken om de talrijke aantrekkelijkheden die de stad bezit, te laten ontdekken. Musea en kunstcentra, themaparken, bioscopen, theaters en feestzalen zijn slechts enkele van de oneindige ontspanningsmogelijkheden die een grote stad als Sevilla verschaft. Dit alles zonder de talrijke terrassen, kroegen en cafés te vergeten, waar één van de meest ingewortelde en smaakvolle gewoontes van de stad uitgeoefend kan worden: het “tapeo”, het tapas eten.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel