Self fly for you

a320 cockpitMaar nu vliegt u zelf!

U reist het hele jaar de wereld rond. U maakt tientallen vluchten. Maar in de cockpit mag u sinds “nine-eleven ” niet meer komen. En de deur naar die cockpit staat ook nooit meer open. Maar nu gaat u zelf vliegen!

Beleef de fascinatie van het vliegen. Heeft u altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat in de cockpit van een van de meest geavanceerde verkeersvliegtuigen ter wereld? Binnenkort bent u de piloot en bestuurt u een state of the art A320 flight simulator helemaal zelf. En dat natuurlijk zonder eerst een uitgebreide pilotenopleiding te moeten volgen. Deze mogelijkheid moet en mag u zeker niet missen.

U heeft de keuze uit 24.000 luchthavens voor vertrek en aankomst. U vertrekt bijvoorbeeld vanaf de luchthaven Schiphol, u bewondert de neonverlichte Casinostrip van Las Vegas en u landt langs de flatgebouwen van Hong Kong.  Wat een beleving. Die ervaring neemt u mee bij al uw volgende vluchten. Zodat u weet wat er zich allemaal afspeelt in de cockpit.

Wij stellen een uitzinnig arrangement voor u samen. Samen met uw reizende collega’s. Voor een vlucht, met een overheerlijk diner en een partner programma voor diegenen die niet willen vliegen.
Wij bieden dit programma aan in samenwerking met onze partner Flitesim Roermond,  www.flitesim-roermond.nl

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel