Santiago de Compostela

Leer Santiago de Compostela, de hoofdstad van Galicië kennen.

Een plaats die jaarlijks miljoenen personen uit de hele wereld bezoeken en veel van hen nadat zij de Tocht naar Santiago afgelegd hebben. Maar dit is niet de enige reden. Ontdek hier de voornaamste redenen om Santiago te bezoeken. Werelderfgoed. De oude stadskern is moeilijk te evenaren. Rondom de kathedraal bevindt zich de historische kern, welke door de UNESCO tot werelderfgoed is uitgeroepen. Hier vindt u monumenten in verschillende architectonische stijlen, het betreft werkelijke kunstjuweeltjes. Gebouwen met eeuwen historie die de stad een uniek aspect geven. Einddoel van de Tocht naar Santiago.

Als men over de hoofdstad van Galicië praat, praat men over de Camino, Tocht, een historische pelgrimsroute die in de negende eeuw ontstond en die sindsdien deze plaats met de rest van Europa verbond. Elk jaar wagen vele duizenden pelgrims zich ofwel te voet, op de fiets of zelfs te paard aan deze avontuurlijke en spirituele ervaring, waarvan het einddoel de kathedraal van Santiago is, één van de heilige steden van het christendom.

Dit is ongetwijfeld een onvergetelijke en andere soort reis door Spanje. Waar gastronomie een kunst is. In Santiago is de gastronomie een actief element van de stadscultuur. Het aanbod van restaurants, kroegen en herbergen is opzienbarend en de prijzen zijn aan elk budget aangepast en allemaal onder de gemeenschappelijke noemer kwaliteit. Hier gaat u veel en goed eten. Proef de producten uit de streek, vooral de schaaldieren, vis en kalfsvlees. Smaken die u zin geven te herhalen.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel