Salzburg

De geboortestad van Mozart galmt van de concerten en festivals. Alles herinnert aan het beroemde wonderkind en een van de grootste componisten. Salzburg behoort tot de mooiste steden van Oostenrijk.

Sfeervolle smalle straatjes met mooie gevels, pleinen met barokke kerken en paleizen, torens en koepels zijn karakteristiek voor deze historische stad.

Het is bovendien een echte cultuurstad; hét adres voor opera’s, symfonie- en kamerconcerten, dans- en toneel. Hoogtepunt zijn de Salzburger Festspiele van eind juli tot eind augustus met elke dag verscheidene concerten, opera en straattheater.

Tel daarbij op dat de prachtige omgeving zich goed leent voor mooie dagtochten en u zult met ons tot de conclusie komen dat Salzburg een perfecte reisbestemming is! Tijdens deze reis brengen we o.a. ook een bezoek aan Munchen en het mooie Salzkammergut. U verblijft naar keuze in een hotel in/nabij het centrum van Salzburg of op een mooie landelijke locatie in de directe omgeving van de stad (bijvoorbeeld aan de Mattsee).

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel