Sailing-Classics

Sailing-Classics …. Meer dan alleen zeilen
Cruisen, maar dan anders: zeilreizen – authentiek, individueel

Wat maakt een vakantie speciaal voor u? Een intensieve natuur of culturele ervaring? Nieuwe landen bezoeken of nieuwe mensen ontmoeten? Interessante gesprekken met aardige medereizigers? Heerlijk lokaal of internationaal eten? Actief bezig zijn of gewoon heerlijk relaxen?

Dit alles beleeft u op een zeil-jacht-reis van Sailing-Classics. De unieke aanpak combineert de voordelen van twee werelden – het individuele zeilen op een groot jacht met de comfort en de service van een cruise.

De basis van de (meestal) 8-daagse reizen is het zeilen in de mooiste vaargebieden van de Middellandse zee (in de zomer) en het Caribisch gebied (in de winter). Diegenen die eenmaal onder de torenhoge zeilen het spel der lichtval in de golven gezien heeft, terwijl de machtige scheepsromp door de golven breekt, zal dit schouwspel nooit meer vergeten…..

Daarbij kunnen de gasten – indien ze willen – aan alle nautische activiteiten deelnemen. Natuurlijk kunt u ook gewoon meezeilen, met als doel puur genieten, afgewisseld met uitstapjes in kleine dorpjes, zwemmen of snorkelen vanaf het schip in een of andere magische baai waar meestal ’s nachts voor anker wordt gegaan. Misschien zelfs een keer zeilen tijdens de nacht onder een onvergetelijke sterrenhemel….of wat denkt u van ´s morgens direct vanuit uw bed vanaf boord gaan zwemmen?

Sailing-Classics_cabinDe zeiljachten zijn gebouwd in de stijl van klassieke jachten. Ze bieden veel ruimte aan dek voor individuele privacy. De comfortabele, van airconditioning voorziene hutten (allen met eigen badkamer), uitgerust in teak en mahonie hout, een liefdevolle crew en “last but not least” een uitstekende keuken met een keuze uit heerlijke wijnen zorgen voor veel plezier en ontspanning.

Waarschijnlijk is het de mix van avontuur en comfort, het meedoen en genieten daarvan, de reden dat we niet altijd een vooraf geplande route kunnen volgen. De kapitein zal afhankelijk van weer en wind en naar de wensen van de gasten het vaarschema eventueel aanpassen.

Of het nu ontspannen zeilen of een sportieve overtocht is, een themareis met een eigen reisleider, een regatta begeleiding of meezeilen met deze wedstrijden – reizen met Sailing-Classics zorgt ervoor dat eenieder zijn droomreis vindt.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel