Safari / Tiger Fishing

Op de oevers van deze rivier spelen zich bij het krieken van de dag en bij zonsondergang unieke en spectaculaire beelden af. Een samenzijn van olifanten, nijlpaarden, buffels, krokodillen, leeuwen,
luipaarden…. Een samenspel van moeder natuur en de elementen.

Dit gebied dat zich bij uitstek leent voor uitgebreide kanosafari’s. Het raften of kanovaren op de machtige rivier is een onvergetelijke ervaring. Dit gebied is uniek voor de legendarische wandelsafari’s, prachtige meren en moerassen, een overvloed aan vogelsoorten en wild en een ongerepte natuur. U kunt hier fantastische game drives in open voertuigen maken of spannende game walks. Het gebied van glorieuze zonsondergangen, vriendelijke mensen, oude tradities en mysterieuze legenden.

Informeer ons over uw plannen en wensen en wij gaan die voor u inrichten.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lake Jozini is een populaire bestemming om te vissen op Tiger Fish. Met tal van accommodaties en private lodges langs de oever is het vissen op Tigher Fish een unieke ervaring die elke sportieve en avontuurlijke visser meegemaakt moet hebben.

Lake Jozini, gelegen in het noorden van KwaZulu Natal met adembenemende vergezichten als je uitkijkt op het meer van Jozini, de Lebombo Bergen en het Pongola wild reservaat. Gevoed door de Pongola Rivier, heeft het meer een oppervlakte van 20 000 ha.

Vanuit de bush speelt zich aan de rand van het water een uniek dierleven af. Of op het water voel je de spanning als een strijdbare tiger vis je aas oppakt tijdens het slepen vanuit een bootje met hoge snelheid dat op het water danst met acrobatische behendigheid!

Lake Jozini is de thuisbasis de tiger vis. Een van de moeilijkst te bevechten zoetwatervissen van Zuidelijk Afrika. De tiger vis wordt tussen de 50 en 70 cm lang, met opvallende kleuren, een blauwachtige glans op het lichaam, een zilveren onderkant en felgekleurde rode vinnen. De mond herbergt een rij scherpe in elkaar grijpende tanden. Het is geen gemakkelijk te vangen prooi.

Het seizoen loopt van september tot en met mei.

Informeer ons over de mogelijkheden voor een onvergetelijke viservaring.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen “.


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel