Rio de Janeiro

rio03Wereldstad waar u zo het strand oploopt.

Rio de Janeiro staat bekend om zijn ontelbare en prachtige stranden. Copacabana en Ipanema Beach zijn het bekendst. Dit zijn dé ontmoetingsplaatsen van de stad. Op deze stranden is het kijken en gezien worden. Combineer een enerverende city trip met een ontspannende zonvakantie.

Rio de Janeiro ligt in het zuidwesten van Brazilië aan de baai Baía de Guanabara. Het is de 2e  stad van het land. De naam Rio de Janeiro betekent in het Portugees Rivier van Januari. Toen de Portugese ontdekker Gaspar de Lemos op 1 januari 1502 de Baai van Guanabara ontdekte, dacht hij dat het om de monding van een rivier ging, vandaar deze naam.  Vandaag de dag leeft een kwart van de bevolking in de favelas (de sloppenwijken) op de berghellingen. Ze leven hier in lemen hutjes en moeten bedelen om rond te komen.

Al 80 jaar kijkt Christus vanaf de berg neer over de baai, de stranden en de altijd bruisende stad. Een goddelijk vergezicht dat nooit meer kan gaan vervelen.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodatiesstrand rio
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag:


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel