Philadelphia

Philadelphia, Pennsylvania, de op een na grootste stad aan de oostkust van Amerika is een dynamische bestemming vol met belevenissen van een grote stad maar zeker ook met de charme van een klein dorp.

Met een dagelijkse non-stop service vanaf Amsterdam is Philadelphia gemakkelijk bereikbaar en een uitstekende toegangspoort om uw Amerikaanse droom te beleven. De voormalige hoofdstad van de VS, gelegen op slechts 160 km van New York en 214 km van de huidige hoofdstad Washington.

Philadelphia betekent in het Grieks “broederliefde “. Het is de geboorteplaats van Amerika, de stad waar de geschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika ooit begon. Philadelphia is een stad gebouwd op onafhankelijkheid, soul en een mix van geschiedenis en innovatie.

Dankzij de oprichter William Penn, is de stad aangelegd in een eenvoudig raster. Hierdoor zijn de straten eenvoudig te navigeren straten. Deze straten worden omlijst door meer dan twee miljoen bomen. Bovendien heeft de stad het grootste stadspark van Amerika.

Philadelphia en omgeving bieden vele highlights voor de bezoekers. Ervaar de historische huizen, sta versteld van drie eeuwen aan architectonische meesterwerken. Geniet van de kleuren en geuren in een van de mooiste botanische tuinen en parken van de wereld. Bezoek de eerste dierentuin van Amerika, de eerste bank, het eerste postkantoor en het eerste museum. Ga aan boord van marineschepen die dienst hebben gedaan in de gevechten van de 19e en 20e eeuw.

Ga naar de plaats waar het ooit allemaal begon in Amerika!

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel