Oman

Het nog onbekende en ongerepte Oman wordt ook wel ‘het best bewaarde geheim van Arabië’ genoemd.

Het land kent dan ook een relatief jonge toeristische geschiedenis. Slechts zo’n 30 jaar geleden, met de komst van de huidige Sultan Qaboos, werd het land uit zijn isolement gehaald. De ontwikkeling van het toerisme in Oman is pas recentelijk gestart, waarbij het bewaren van de natuur en eeuwenoude cultuur hoog in het vaandel gehouden wordt.

Oman beschikt over een enorme rijkdom aan natuur, schitterend uitgestrekte landschappen, een fascinerende cultuur en een vriendelijke bevolking die –terecht- trots is op hun land en elke bezoeker een warm welkom heet. Recente verbeteringen aan de toeristische infrastructuur hebben geresulteerd in een land dat tegemoet komt aan diverse behoeftes. Incentive organisers op zoek naar het ‘wow’ effect, maar ook soft adventurers, travel-in-style fans, diepzee duikers, congress organisers tot trendsetters, zij kunnen hun hart ophalen in Oman!

Oman kent een indrukwekkend aantal vijf(+) sterren hotels: dé droom voor ieder MICE organiser die een unieke beleving wil combineren met het comfort van luxe accommodatie. Woestijn safari’s, dolfijn cruises, ontmoetingen met zeeschildpadden in de wilde natuur, of het afstruinen van sprookjesachtige soeks op zoek naar zilver of wierook; Oman heeft iedere bezoeker iets te bieden.

Tel daar de uitstekende conferentie- en vergaderfaciliteiten voorzien van de nieuwste communicatie technieken, het uitstekende wegennet en de recent uitgebreide bereikbaarheid bij op…en gegarandeerd heeft u een succesvol evenement!

Plaats hier uw ( aan ) vraag:
Volg de instructies bij “Niet zoeken maar vragen ”


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel