Noorwegen

Magerøya

Noorwegen is het land bij uitstek voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Om jezelf en/of jouw bedrijf in alle rust te laten bezinnen over de toekomst.

Magerøya ligt aan de westkust van Midden-Noorwegen, ongeveer ter hoogte van Trondheim en is onder andere een zeer populaire rustplaats voor zeilboten. Het is een heuvelachtig groen eiland, met een rijke flora en fauna, een verscheidenheid aan wandeltracks, gemaakt door de wilde schapen en herten. Eenmaal de top beklommen wordt men getrakteerd op schitterende vergezichten over de fjorden en de vele kleine eilandjes die de kust van Noorwegen rijk is en wordt men regelmatig verrast door overvliegende zeearenden. Als tegenwicht voor de drukte en stress van het dagelijks leven is deze plek een welkome verademing.

In vroegere tijden was het hoofdgebouw, gebouwd in 1684, een soort restaurant en een veilige plek om te slapen. De plaats is vol geschiedenis en kent vele verhalen. Er is een museum met een gedetailleerde uiteenzetting over de visserij en hoe de mensen in die tijd leefden en werkten.

Tegenwoordig is het een kleinschalig hotel, een ‘Gjestgiveri ‘waar men kan overnachten in een authentieke omgeving en waar men een kop koffie met zelfgemaakte cake, een goede traditionele maaltijd met een koud biertje of een goed glas wijn kan nuttigen.

Het hotel is zeer geschikt voor meetings, teambuilding, groepen en families.

Op het eiland en in de nabije omgeving zijn outdoor activiteiten:
Wandelen, hiken, kajakken, hengelsport, paardrijden en fotografie.

Het eiland is bereikbaar met een veerboot.

hotelbelPlaats hier uw ( aan ) vraag: 


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel