Napels

‘Eerst Napels zien en dan sterven’, zo luidt de bekende uitdrukking van de Duitse schrijver Goethe.

In feite is de stad één groot openluchtmuseum. Zoveel oude kastelen, paleizen en kerken bijeen vind je in weinig andere steden. Door de eeuwen heen hebben verschillende volkeren over Napels geheerst. In deze stad kun je gebouwen van in de oudheid tot nu bewonderen. De magnifieke Duomo, het prachtige Palazzo Reale, het Castell Nuovo, de Via dei Tribunali, de cultuurliefhebbers zullen niet weten waar te beginnen. Een absolute ‘must’ is Pompeï, de oude Romeinse stad die overspoeld werd door het lava van de Vesuvius. In Pompeï waan je je pas echt terug in een Romeinse stad. De ruïnes zijn prachtig bewaard gebleven en zijn van groot belang voor onze kennis over de Romeinen.

Pompeï werd toevallig ontdet rond 1600. Sinds de opgravingen aan het einde van de negentiende eeuw geven de straten, de huizen en winkels geleidelijk de geheimen bloot van een antieke stad.

Niet veel grote steden liggen zo dicht bij zee Napels. Naast een cultuurvakantie kun je er, met verschillende mooie badplaatsen in de buurt ook een relaxvakantie van maken. De prachtige ligging van de stad zorgt voor verbluffende uitzichten over de baai van Napels, de altijd aanwezige Vesuvius, en het heuvelachtige landschap.

Napels is een levendige stad en de inwoners zijn boven alles gepassioneerd. Nergens smaakt de Italiaanse keuken zo goed als hier.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel