München

München staat bekend om zijn lekkere biertjes, zijn heerlijk vettige eten, natuurlijk Oktoberfest maar ook om zijn geliefde stadspark.

Jaarlijks trekken toeristen in grote getale naar deze Duitse stad voor een leuke stedentrip. München heeft dan ook genoeg te bieden om je er een lang weekend te vermaken.

München is de op een na grootste stad van Duitsland en is met zijn grote cultuuraanbod een echte wereldstad. De stad bezit talloze musea, waarvan de Alte en de Neue Pinakothek en de Pinakothek der Moderne de bekendste zijn. Deze zijn dan ook zeker een bezoekje waard. Maar ook kun je in deze stad heerlijk ontspannen in één van de parken die München rijk is. Ga lekker picknicken in het Olympiapark, dat gebruikt werd tijdens de Olympische Spelen van 1972.

Maar ook de winkelfanaat komt hier aan zijn trekken. Bezoek de peperdure winkelstraten Theatinerstraße, Residenzstraße en Maximilianstraße. Ook al is het hier heel prijzig, je kunt deze straten niet aan je voorbij laten gaan. Windowshopping is ook leuk! Maar echt shoppen doe je in de studentenbuurt Max Vorstadt en de oude kunstenaarwijk Schwabing. Kortom München is een stad voor de levensgenieter, de shopaholic en de cultuurfreak.

Kom en beleef München op jouw manier!

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel