Milaan

Iedereen kent Milaan als zaken- en modestad.

In werkelijkheid heeft deze Italiaanse trekpleister heel veel cultuur. Milaan is een stad vol verborgen oudheden. Wat te zeggen van de Santa Maria delle Grazie met het aangrenzende dominicanenklooster Cenacolo Vinciano. Ieder kwartier kunnen 25 toeristen hier een van de beroemste schilderijen ter wereld – “Het laatste Avondmaal “ van Leonardo da Vincie – bewonderen.

De heilige Ambrosius, een bisschop uit de 4e eeuw na Christus, liet vier kerken bouwen op vier verschillende plaatsen in de stad die samen een kruis vormen. De basiliek van de martelaren, de Sant Ambrosio waar de oud bisschop begraven ligt, is samen met de Dom de belangrijkste kerk van Milaan. De dom is een van de grootste kathedralen ter wereld. In en rondom de dom bevinden zich 3600 beelden en 135 pinakels.

Op loopafstand van het indrukwekkende kasteel Castello Sforzeso ligt het splinternieuwe museum van de twintigste eeuwse Italiaanse kunst, Museo del Novecento. In het Palazzo Marina, het stadhuis van Milaan, zetelt de burgemeester van de stad. Zij heeft een bijzondere uitkijk op het wereldberoemde theater La Scala waar de wereldberoemde sopraan Maria Callas onsterfelijk werd. Op steenworp afstand werd de componist Verdi geboren.

De Via Breda, een van de leukste wijken van de stad, is het uitgaancentrum van de stad met vele restaurants en gezellige cafeetjes. Je kunt hier urenlang genieten van een uitzonderlijke sfeer.

Wordt dit uw eerst volgende bestemming?
Voor uw business event, voor uw business meeting, voor uw personeelsuitstap of voor uw eigen privé uitje. Wij adviseren, bemiddelen en organiseren voor u de beste locatie, waar dan ook ter wereld! Geheel op maat volgens uw wensen pakket.

Organisatie van huis tot weer thuis:
– Vluchten vanaf luchthavens in Nederland, België of Duitsland
– Transfers van en naar de luchthaven
– Overnachtingen in de beste hotels of accommodaties
– Vergaderingen, excursies, partnerprogramma ’s op locatie
– Ontspanning ter vrije besteding
– Lunches, diners, recepties, party’s
– Reisbegeleiding met een lokale gids/host
– 24/7 uur reis assistentie

Plaats hier uw ( aan ) vraag: hotelbel


Neem contact met ons op voor meer informatie: - UNIGLOBE Special Travel